Drukkerij Rouwkaarten

 

U hebt in uw directe omgeving te maken met een overlijden. In deze periode van verdriet heeft u een hoop te regelen, waaronder het uitzoeken van een passende rouwkaart. U wilt graag dat de rouwkaarten aansluiten bij het karakter van de persoon die is overleden. Omdat u al zoveel moet regelen in een nare korte tijd, is het fijn als u een drukkerij kan vinden die u geruisloos en respectvol bijstaat bij het vinden van de juiste rouwkaart.

 

Drukkerij de Haan bestaat sinds 1912 en heeft een jarenlange ervaring met het drukken van rouwkaarten. In de omgeving van Amsterdam zijn wij de enige drukkerij die rouwdrukwerk levert. Wij drukken vaak nog dezelfde dag de door u bestelde rouwkaarten om zo te zorgen dat u uw familie en vrienden ruimschoots de gelegenheid kunt bieden afscheid te nemen.

 

Ons rouwdrukwerk
Voor het uitzoeken van uw rouwkaarten kunt u in onze drukkerij aan de Bloemgracht 124 in Amsterdam terecht. Wij hebben verschillende papiersoorten op voorraad en natuurlijk worden de enveloppen (vooruit) meegeleverd. Een persoonlijke rouwkaart door middel van een foto of afbeelding behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens zijn er diverse voorbeelden van teksten, die u indien nodig kunnen inspireren. Wij staan graag tot uw beschikking om uw wensen verder uit te werken.

 

Heeft u vragen over rouwkaarten? Neem dan contact op. Tel 020-6232888 of vul het contactformulier in.