Klassieke trouwkaarten

 

Binnen de collecties trouwkaarten blijft de klassieke trouwkaart een gewild item. De romantische en stijlvolle uitstraling van de klassieke trouwkaart geeft voor vele aanstaande bruidsparen de juiste sfeer van de huwelijksdag weer. De klassieke trouwkaart is elegant vormgegeven met klassieke elementen en chique details. Soms worden er in de omlijsting verfijnde versierselen aangebracht. Ook de keuze van de papierdikte of soort papier speelt een rol bij de uitstraling van de stijlvolle, romantische, klassieke trouwkaarten.

 

Bij Drukkerij De Haan, opgericht in 1912, aan de Bloemgracht 124 in Amsterdam is een uitgebreide collectie klassieke trouwkaarten aanwezig van zeer uiteenlopende uitgeverijen. Zodat u een ruime keuze heeft uit diverse stijlvolle designs, papiersoorten en tekststijlen. En natuurlijk leveren wij de klassieke enveloppen erbij!

 

Oud Hollands papier
Oud Hollands papier wordt tegenwoordig gebruikt om trouwkaarten, geboortekaartjes, of ander familiedrukwerk een ambachtelijk tintje mee te geven. Uitermate geschikt om uw klassieke trouwkaarten een extra stijlvolle ambachtelijke uitstraling mee te geven. Wij hebben een verscheidenheid aan Oud Hollandse kaarten en bijpassende enveloppen op voorraad. Wij zijn u dus ook graag van dienst wanneer u overweegt uw klassieke trouwkaarten op Oud Hollands papier te laten afdrukken.


Traditionele drukkerij

Onze traditionele drukkerij levert vakkundig en betrouwbaar familiedrukwerk, rouwdrukwerk en zakelijk drukwerk. Wij werken met de nieuwste druk- en afwerkingstechnieken. Zo kunnen wij borg staan voor kwaliteit, innovatie en snelheid.

 

Heeft u vragen over Oud Hollands papier? Neem dan contact op. Tel 020-6232888 of vul het contactformulier in.