Drukkerij Babykaartjes

Babykaartjes kunnen haast net zo speciaal zijn als uw baby. U wilt met uw babykaartje de ‘stijl’ van uw baby weergeven. Stoer of lief, ondeugend en speels of juist retro of hip en trendy. Misschien overweegt u om de babykaartjes op geschept papier te drukken voor een Hollandse nostalgische uitstraling. Wellicht wilt u juist persoonlijke babykaartjes met foto en een mooie eigen tekst.

 

Laat Drukkerij De Haan u inspireren met ideeën uit één van de vele voorbeelden uit het ruime assortiment babykaartjes. Wij hebben door samenwerkingsverbanden met diverse uitgeverijen de nieuwste en eigentijdse collecties babykaarten voor u klaarliggen. Kom eens een kijkje nemen in onze winkel aan de Bloemgracht 124 in Amsterdam. Onze deur staat altijd open!

 

Babykaartjes design
U kunt natuurlijk kiezen uit een van de leuke standaard babykaartjes die er zijn. Of een keuze maken uit één van de collecties van onze uitgeverijen uit ons netwerk. Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw geboortekaartje maken naar uw eigen ontwerp. Met een foto of een afbeelding. Als u als klant innovatief bent, innoveren wij graag met u mee!

 

Familiedrukwerk en zakelijk drukwerk
Onze traditionele drukkerij, die is opgericht in 1912, drukt buiten babykaartjes ook familiedrukwerk als bijvoorbeeld huwelijkskaarten en jubileumkaarten. Tevens zijn wij voor zakelijk drukwerk als bijvoorbeeld briefpapier, enveloppen en adreskaartjes een bekend adres. Door onze ruime ervaring en kennis zijn wij in staat onze klanten deskundig en snel te helpen.

 

Heeft u vragen over babykaartjes? Neem dan contact op. Tel 020-6232888 of vul het contactformulier in.