Letterpress drukkerij

Letterpress is een oude boekdruktechniek in een modern jasje gestoken. Papier wordt bedrukt met losse loden letters onder hoge druk. De letters worden met inkt als het ware in het papier geperst. Er ontstaat dus een in het papier liggende letter, driedimensionaal, letterpress. Moderne drukpersen zijn niet geschikt voor deze druktechniek. Wij beschikken echter nog over een originele Heidelberg degelpers waar wij deze ambachtelijke drukmethode mee verzorgen. Letterpress is steeds meer in opkomst als exclusieve druktechniek bij het maken van huwelijkskaarten, geboortekaartjes en diverse gelegenheidskaarten.

 

Als traditionele ambachtelijke drukkerij beheerst Drukkerij De Haan aan de Bloemgracht 124 in Amsterdam deze letterpress techniek. In letterpress zien wij een innovatie met enorm veel boeiende mogelijkheden voor exclusief drukwerk. Loop eens binnen in onze winkel en vraag naar voorbeelden van deze ‘oude’ nieuwe boekdrukkunst!

 

Familiedrukwerk en Letterpress

Bij onze drukkerij, opgericht in 1912, staat niet alleen innovatie hoog in het vaandel. Ook snelheid en betrouwbaarheid nemen wij hoog op. Wij leveren ons (letterpress) drukwerk op de afgesproken tijden af en houden ons aan de afspraken. Door onze ruime ervaring en expertise met het vervaardigen van familiedrukwerk, rouwdrukwerk en zakelijk drukwerk staan wij garant voor kwaliteit.

 

Heeft u vragen over letterpress? Neem dan contact op. Tel 020-6232888 of vul het contactformulier in.