Klassieke geboortekaartjes

 

U bent op zoek in het grote aanbod van geboortekaartjes naar dat ene bijzondere stijlvolle klassieke geboortekaartje. Een klassiek geboortekaartje met een romantische uitstraling waar kleine smaakvolle geraffineerde details in zijn verwerkt. Een klassiek geboortekaartje dat vele jaren later, wanneer uw baby allang volwassen is, zijn glans en schoonheid nog steeds zal hebben behouden.

 

Drukkerij De Haan, aan de Bloemgracht 124 in Amsterdam heeft een uitgebreide collectie klassieke geboortekaartjes voor u klaarliggen. Wij hebben chique, romantische, stijlvolle geboortekaartjes met oog voor detail in ons assortiment, die met de juiste tekstopmaak een absolute klassieke topper zijn!

 

De Drukkerij aan de Bloemgracht in Amsterdam
In onze winkel bent u iedere dag welkom om kennis te maken met ons brede assortiment geboortekaartjes, huwelijkskaarten en jubileumkaarten. Wij bieden u naast een ruime keus uit onze collecties, een betrouwbaar advies en een snelle levering van het drukwerk. Loop gerust eens bij ons binnen.

 

Geschept papier
Geschept papier of ook wel oud-Hollands papier genoemd, dankt zijn naam aan de wijze waarop vroeger de papierpap uit de schepkuip werd geschept. Dit geschepte papier is tegenwoordig populair om familiedrukwerk of geboortekaartjes een nostalgische en ambachtelijke uitstraling te geven. Heel goed bruikbaar om uw klassieke geboortekaartje een nog stijlvoller uiterlijk mee te geven.

 

Heeft u vragen over Oud Hollands papier? Neem dan contact op. Tel 020-6232888 of vul het contactformulier in.