Geboortekaartjes Amsterdam

Gefeliciteerd! U verwacht een kindje. Straks wilt u iedereen laten weten dat de baby is geboren. U bent dus op zoek naar de leukste, stoerste of liefste geboortekaartjes in Amsterdam. Uit verschillende gevarieerde collecties geboortekaartjes in Amsterdam wilt u graag een keuze maken. U wilt graag geïnspireerd worden, uw geboortekaartje moet immers uniek zijn. Uw baby is dat namelijk ook, dus u zoekt een speciaal, apart, one of a kind geboortekaartje in Amsterdam.

Drukkerij De Haan, gevestigd in het hart van Amsterdam, helpt u graag met het zoeken naar een geschikt geboortekaartje. Wij leveren de leukste en uniekste geboortekaartjes in Amsterdam en begroeten daarmee uw baby vrolijk op deze aarde. Wij inspireren u graag om uw geboortekaartje uniek en geheel naar uw wensen te maken.

 

Geboortekaarten collectie
In onze winkel, gevestigd aan de Bloemgracht 124 te Amsterdam, vindt u een ruim assortiment geboortekaarten. Wilt u echter uw geboortekaart een persoonlijk tintje meegeven door een eigen ontwerp, foto of afbeelding dan zijn daarvoor ook diverse mogelijkheden. Wij werken graag uw idee met u uit.

 

Familiedrukwerk Amsterdam
Wij zijn, naast het drukken van geboortekaartjes, ook gespecialiseerd in het drukken van huwelijkskaarten en jubileumkaarten. Eveneens zijn de mogelijkheden voor deze kaarten net zo talrijk als voor de geboortekaartjes. Kom eens een kijkje nemen in één van de vele collecties. Onze deur in Amsterdam staat altijd open!

Heeft u vragen over geboortekaartjes? Neem dan contact op. Tel 020-6232888 of vul het contactformulier in.